Lijkt het jou leuk om met anderen in een groepje te leren Suppen?
Geef je dan op voor de suplessen of ga mee op onze Sup-Up tochten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor beginners en voor deelnemers die al wat ervaring met het Suppen hebben.

De lessen/tochten gaan door bij een aanmelding van minimaal 5 personen. Dit jaar is het ook mogelijk om op vrijdagmorgen te suppen in kleine groepjes (2-4), speciaal voor mensen die wat angstig zijn en wat extra aandacht nodig hebben.

Wil je graag op een andere datum, een privé les of een tour? Dan is het mogelijk om dit reserveren. Kijk hiervoor bij de link “Sup les – Privé“. Heb je facebook? Houd dan ook onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws en leuke tochtjes of kijk voor alle sup activiteiten op de Activiteitenkalender.

Geef je op via de mail naar Anna@supstiens.nl of via Whatsapp*
*Klik op het groene icoontje rechts onder

Wat trek je aan:
Het liefst sneldrogende kleding (geen katoen – dat blijft lang nat/koud). Een legging of hardloopbroek en een sportshirt – eventueel iets met lange mouwen er over. Wij suppen zelf op blote voeten of trekken neopreen sokken aan (kun je bij ons huren/kopen) Of een paar oude gympen met een flexibele zool.
Niet vergeten: 
Een flesje water en droge kleding/handdoek – er is altijd een kans dat je in het water valt…

Sanitair:
Er is een kleedkamer en een WC (dixie) aanwezig maar geen gelegenheid om te douchen.

sup tour - sup Stiens - sup verhuur Friesland

Ben je beginnend supper en wil je meer ontspanning of snelheid krijgen tijdens het peddelen? Daarbij kan ik je helpen. Ook mogelijk om te boeken als privé begeleiding.